O-Way

O-Way er den første hårpleieserien som bruker essensielle oljer, hydrolater og rene mikroniserte planter fra biodynamisk dyrking på Ortofficina - O-Ways egne biodynamiske gård. Vi gjør dette fordi vi tror bruk av aktive ingredienser som er rene, naturlige og fri for kjemiske behandlinger øker vår livskvalitet.  Rene oljer, resiner, voks, kremer, mykgjøringsmidler av vegetabilsk opprinnelse, blandinger av phytoproteiner, naturlige forsterkere og 100 % biodynamiske planter. Resirkulerbar emballasje, bedre miljø - fordi vi bryr oss.

Pleieprodukter

O-Way sine profesjonelle hårpleieprodukter er inspirert av biodynamisk filosofi. Respekt for planeten, 100 % naturlig dyrking av jorden og utvinning av de aktive ekstraktene vi produserer er grunnlaget for filosofien bak O-Way sine hår- og hodebunnsprodukter. 

 

Se produkter

Styling

Styling- og finishproduktene er utviklet for alle hårtyper og teksturer. Fra mykt til sterkt hold med blank eller matt finish. Alle produktene følger O-Way sin biodynamiske filosofi hvor naturlige ingredienser og høyt ytelsesnivå er i perfekt balanse.

Se produkter

Beauty

NYHET!

O-Way Beauty er en serie bestående av biodynamiske hudpleieprodukter til kropp og ansikt. Vi er stolte av å si at produktene er Natrue-sertifisert, som er et meget strengt og gjennomgående kontrollorgan for naturlige produkter. Det innebærerblant annet 98,8 % naturlige ingredienser, kun naturlige utvinningsprosesser samt resirkulerbar emballasje. 

Vi tror på bruk av naturlige og aktive ingredienser for å øke produktets effekt og som gir en fantastisk renhetsfølelse. Naturlige produkter som samtidig gir deg den effekten du ønsker.

Se produkter

Kjemi

Verdigrunnlaget til O-Way bygger på omtanke for alt grønt, og respekt for vår planet. Med sitt trefargesystem finner du Hcolor uten ammoniakk, Wizout med lavt ammoniakkinnhold og Hnectar som er det første minicolorsystemet på markedet med integrert lysning. I tillegg finnes bleking med og uten ammoniakk, før- og etterbehandlingsprodukter til kjemiske behandlinger, samt en økologisk-etisk strukturbehandling med langvarig hold.