Nilens jord

Nilens jord er en komplett makeup- og hudpleieserie med fokus på kompromissløs kvalitet, utviklet av naturens unike råvarer og mineraler. Fargene og kvaliteten på makeupen er spesielt tilpasset den skandinaviske kvinne, kostene er utviklet av de fineste materialer, mens de bærende elementene i hudpleien er vitaminer, mineraler og rene oljer. 

Alle produktene er parfyme- og parabenfrie.

Hud

Et bredt utvalg som dekker alle hudtyper og fargenyanser. Baseproduktene finnes i ulike konsistenser som flytende og pudderform, og gir en dekkevne tilpasset den enkeltes behov.

 

Se produkter

Øyne

Alt du trenger til øyemakeup. To komplette serier med godt pigmenterte øyeskygger, en palett med øyeskygger, et bredt utvalg maskaraer og eyelinere i ulike konsistenser og farger.

Se produkter

Øyebryn

Makeupen som markerer og definere brynene dine. Linere, skygge og fiksering som rammer inn ansiktet på en delikat og nyanseriktig måte.

Se produkter

Lepper

Alle leppeproduktene inneholder E-vitamin og olivenolje som er pleiende og mykgjørende ingredienser. Her finner du lipgloss og lipshine i mange ulike nyanser.

Se produkter

Negler

En elegant palett av klassiske og tidsriktige neglelakker som ikke inneholder formaldehyd eller toluen som kan skade neglene. Har også en praktisk duo top- og basecoat som beskytter neglene og forlenger neglelakkens holdbarhet.

Se produkter

Koster

Kostene finnes med syntetiske hår, og hår fra levende dyr som geit og ponni. Kostene er brukervennlige, tilpasset mineralmakeup, og kvalitetsrike.

Se produkter

Hudpleie

Alle produktene i serien pleier huden og tilfører fuktighet. De bærende elementene i serien er viktige vitaminer, mineraler fra havet og rene oljer.

Se produkter

Nettforhandlere

Vi anbefaler alle våre kunder til å besøke en forhandler for å på best mulig måte velge riktige produkter og nyanser. Skulle du være forhindret i å gjøre dette, presenterer vi her en liste over autoriserte webforhandlere av Nilens jord. For å være sikker på at produktene er autentiske anbefaler vi å benytte seg av en av disse.

Se produkter