Dikson

Italiensk merkevare med bredt spekter som gir den profesjonelle og kreative frisøren de beste redskaper til uslåelig pris. Det meste innen kjemi, styling og pleie.

Keiras

Den komplette pleie- og behandlingsserien i lekkert design med en lett aroma. Dikson viser her sin profesjonalitet med eksklusive produkter til uslåelig pris.

Argabeta Line

Vi lar oss inspirere av naturen med Argabeta Line. En usedvanlig produktserie som ivaretar hårets sunnhet og velvære, og synlig forbedrer resultatet av alle behandlinger - inkludert pleie, styling og fargebehandlinger. 

Alle Argabeta-produktene er beriket med arganolje og betakaroten som beskytter, pleier og mykgjør håret. Oljen kan fint også brukes i fargeblanding for glans og beskyttelse. 

Move Me

Stylingserien fra Dikson som leverer uansett, med sin gode styrke, kvalitet og pris. Hele serien er parabenfri og beskytter mot luftfuktighet. Gir deg verktøyet som skal til for kunne uttrykke din kreativitet og kvalitet fullt ut.

Kjemi Dikson

Italiensk merkevare med utrolig bredt spekter. Nytenkende og med enorm bredde utvikler laboratoriet stadig nye patenter. I tillegg til den anerkjente, økonomiske og fullstendige fargeserien, finnes også den ammoniakk- og PPD-fri fargeserien Afrea. Et enkelt og effektivt permanentsystem, antipermanent, avfarging, bleking, minicolor, fargeskum, fargespray, silvershampoo, hårfjerningsvoks er også produkter du finner i Dikson sitt univers.